گرمارودی: نویسندگان به فکر انتشار سریع کارهای خود نباشند.
به گزارش مهرک به نقل از خبرگزاری مهر، مراسم رونمایی کتاب «گنج واقعی» از نشر مهرک در کتابخانه مرکزی پارک شهر برگزار شد. این مراسم با حضور افسانه موسوی گرمارودی نویسنده کتاب، علیرضا زندوکیلی، مدیر کتابخانههای عمومی استان تهران، محمد حمزه زاده کارشناس و نویسنده کتاب حوزه کودک و نوجوان، علی اکبر شیروانی مدیر انتشارات سوره مهر، سمانه حسینی مدیر مهرک برگزار شد.
علیرضا زندوکیلی مدیر کتابخانههای عمومی استان تهران، با اشاره به اینکه حوزه کودک و نوجوان در فضای ادبی کشور ما مغفول واقع شده است، گفت: این وظیفه ما است که در ایام بخصوص خوب کارکنیم، خوب روشنگری کنیم تا دستمان در مقابل نسل جدید پر باشد. ما باید بتوانیم خوب روایت کنیم و روایتگر خوبی باشیم.
«گنج واقعی» نخستین دسترنج مهرک است
در ادامه سمانهسادات حسینی مدیر مهرک صحبتهایی را در خصوص شکل گیری این اثر مطرح کرد.
وی افزود: انتشارات سوره مهر سالهاست که در بخش کودک و نوجوان فعالیت دارد، اما کتاب گنج واقعی اولین کتاب و محصول دسترنج و زحمت این تیم جدید مهرک است که طی یک سال گذشته مشغول به فعالیت است.
حسینی همچنین از اینکه این کتاب در کتابخانه مرکزی پارک شهر در حال رونمایی است اظهار خشنودی کرد. و از کودکان حاضر در جمع خواست تا نظرات خود درباره این کتاب با انتشارات در میان بگذارند.
وی در پاسخ به این سوال که مهرک چه میزان کتاب کودک دارد و کودکان چگونه میتوانند این کتابها را تهیه کنند پاسخ داد: انتشارات سوره مهر دارای ۷۹۰ عنوان کتاب در حوزه کودک و نوجوان است که شامل قصه، شعر، داستان کوتاه و کار پژوهشی است و کودکان میتوانند با رجوع به فروشگاههای کتاب سوره مهر این کتابها را تهیه کنند.
مهمترین کار نویسنده خواندن کتاب است
افسانه موسوی گرمارودی نویسنده کتاب با اشاره به خاطراتی از دوران کودکی خود و علاقه اش به انباشت و نگهداری یادگاریهای کودکی گفت: شاید خاطرات فانی باشند اما در ذهنها باقی خواهند ماند و این کار نویسندگان است که این کار را انجام دهند.
نویسنده کتاب «گنج واقعی»، به نویسندگان تازه کار و علاقه مند به این حوزه گفت: نویسندگان به فکر انتشار سریع کارهای خود نباشند و صرفاً با مطالعه و تمرکز در کتابهای مختلف سعی کنند دایره لغات و فهم خود را افزایش دهند که مهمترین کار آنها خواندن و خواندن کتاب است.
محمد حمزه نویسنده و کارشناس در حوزه ادبیات کودک و نوجوان هم سخنان خود را با بیان این روایت که روانشناسان عرصه ذهن را به بخش خودآگاه و ناخودآگاه تقسیم میکنند شروع کرد و گفت: بخش عمده فعالیت ذهنی و عملی ناشی از بخش ناخوداگاه ماست و ناخوداگاه برآمده از قصهها روایتهایی کودکی ماست.
وی افزود: بخش باورمندی که از قصهها و داستانهای کودکی ما تغذیه میکند به همین جهت این قصهها و روایتها از اهمیت بالایی در زندگی ما برخوردار هستند و نویسندگان این حوزه هم از مسئولیت دارند.
برچسب ها:
مطالب مرتبط
1403-10-11
1403-09-05
1403-09-04
ثبت نظر
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.